Košík:je prázdny
    cena:0.00 €
    5/5
     Želania
     čas
    Pre zdravé kĺby a pohybový aparát.
    Bráni poškodeniu a znižuje opotrebenie kĺbov pri poštových holuboch. Pri holuboch v najvyššej výkonnosti dochádza zároveň k extrémnej záťaži kĺbov, ktorá sa následne prejavuje nežiaducim znižovaním výkonnosti holuba. Správna a včasná kĺbová výživa tomu zabráni.

    CHONDROXAN je kŕmny doplnok s jedinečným komplexom účinných látok slúžiacich na regeneráciu kĺbových chrupaviek, zmiernenie bolesti kĺbov, zlepšenie hybnosti a spomalenie ďalšieho poškodenia kĺbových chrupaviek. Tekutá forma prípravku je ďaleko účinnejšia ako tuhé či práškové formy, pretože zaisťuje rýchlu vstrebateľnosť a maximálne využitie účinných látok.

    Zloženie:

    Glukosamín sulfát, chondroitín sulfát (zo žraločích chrupaviek), Methylsulfonilmetán (MSM), L-karnitín, umelé sladidlo, prírodné látky, upravená pitná voda.
    Podanie a dávkovanie:

    Podáva sa do napájacej vody alebo na pevnú zložku kŕmnej dávky v množstve 10 ml na 1 liter pitnej vody. Podáva sa spravidla po dobu 3 mesiacov. Aplikáciu je vhodné opakovať 1-3x ročne podľa potreby. Prípravok je horkastej chuti, je preto možné dennú dávku rozdeliť na 2-3 aplikácie počas dňa.
    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
     
    Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.