Košík:je prázdny
    cena:0.00 €
    5/5
     Želania
     čas
    Kŕmim prírodou! Receptúra ​​novej generácie zložená z prvotriednych proteínov získaných z hmyzu, vybraných morských živočíchov a zooplanktónu doplnená o súbor pomaly rastúcich morských a sladkovodných rias, ktoré sú bohaté na prospešné minerály a látky dôležité pre zdravý chod telesných orgánov.

    Spolu s ďalšími zložkami novej receptúry táto vyvážená zmes zabezpečuje regeneráciu organizmu, silnú imunitu a krásne vyfarbenie Vašich rybiek.

    Zložené sacharidy obsiahnuté v rastlinných zložkách krmiva dodávajú organizmu dostatok potrebnej energie, ktorá sa uvoľňuje postupne medzi jednotlivými kŕmnymi dávkami.

    Vďaka vysokému percentu stráviteľnosti proteínov krmivo výrazne znižuje biologické zaťaženie v akváriu.

    Kŕmenie:

    Kŕmte niekoľkokrát denne tak, aby ryby potravu strávili v priebehu niekoľkých minút.

    Zloženie:

    rybia múčka, obilniny, pivovarské kvasnice, kôrovce (krill a krevety), strukoviny, morské a sladkovodné riasy (spirulina, nori, kelp), hmyzí proteín, lososový olej, kukurica, karob, minerály, cesnak, paprika.



    Analytické zložky:

    proteíny 47%, vláknina: 1,5%, oleje a tuky: 7%, popol: 7%, vlhkosť: 8%.

    Pridané doplnkové látky:

    vitamín A 25000 U.I./kg, vitamín D3 1500 U.I./kg, vitamín E: 100 mg / kg, vitamín C: 450 mg / kg.
    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
     
    Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.