Košík:je prázdny
    cena:0.00 €
    5/5
     Želania
     čas
    VIGOREPT je moderné doplnkové krmivo vo forme mikronizovaného prášku.
    Pravidelné dopĺňanie vápnika a vitamínov zabezpečuje správny rast a vývoj plazov a pôsobí proti rachitíde a deformácii korytnačieho panciera, ako aj proti iným zdravotným problémom vyplývajúcim z nedostatku vápnika a vitamínu D3 a K.
    Obsahuje prebiotika, včetně beta-glukanu a inulinu z kořene čekanky – přírodní imunostimulanty, které zvyšují stravitelnost, vitalitu a schopnost obrany proti infekcím.
    Vitamíny použité vo výrobku majú pozitívny vplyv na celkový stav zvierat vrátane zabezpečenia ich správneho fungovania a zdravého vzhľadu ich kože.
    Podporuje vstrebávanie vápnika z tráviaceho traktu, reguluje jeho správne hospodárenie v tele a zabraňuje vzniku krivice u plazov a obojživelníkov
    Vďaka prítomnosti spiruliny, chlorelly a rias poskytuje mnoho esenciálnych aminokyselín, mastných kyselín a ľahko stráviteľných stopových prvkov.
    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
     
    Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.